Studio

LOCATIE

Piata Dorobanti nr. 6, Intrarea Aviator Teodor Iliescu nr. 2, Etaj 1, Apartament 2 (Interfon 2), Bucuresti

Telefon: 0766.221.234

Luni – Vineri / 10:00 – 19:00
Sambata / 10:00 – 15:00

office@mariapauna.ro

SERVICII

Procedura presupune realizarea sprancenelor hiperrealistice, cu ajutorul aparatului “Sonora de Microdermopigmentare” folosind ace si pigmenti CROMADERM (special conceputi pentru sprancene SC1-SC8)

Reprezinta o procedura de recreare a conturului ochilor la linia de implantare a genelor cu ajutorul aparatului “Sonora ac 1 Slimsi” pigment CO1-CO2.

Reprezinta o procedura de incapsulare a buzelor cu ajutorul aparatului “SONORA AC1 Hybrid”, pigment CROMADERM, prin refacerea conturului natural al buzelor, acesta fiind deja intrerupt deoarece pe parcursul vietii buzele sufera modificari de volum, culoare si forma. Rezultatul este natural si are ca efect un volum mai mare al buzelor.

Retusul presupune repetarea procedurii de Microdermopigmentare pentru eventualele corectii de culoare sau de forma. Atat redesenarea fir cu fir, cat si dupa caz reajustarea densitatii si directiei firelor de par, se fac la intervalele recomandate, de 3 saptamani, 6 luni, respectiv la un an.

Reprezinta repetarea procedurii de microdermopigmentare cu aceleasi produse si aparate avand ca scop fixarea pigmentului in piele deoarece acesta patrunde mai greu neavand hipoderm la nivelul pleoapei, in consecinta pigmentul se fixeaza mai greu si rezista mai mult timp. Retusul se recomanda la 3 saptamani, apoi la 6 luni, respectiv la un an de la procedura initiala.

Presupune repetarea procedurii pentru fixarea pigmentului in buze, intrucat lucrandu-se intr-o zona foarte inervata, pigmentul poate disparea relativ rapid in absenta procedurilor de retus. Intervalele recomandate pentru retus sunt la 3 saptamani, 6 luni si respectiv un an de la data procedurii initiale.

(scos pigment vechi – intre 5-7 sedinte) – Reprezinta o procedura prin care se incearca scoaterea unui pigment vechi din piele cu ajutorul unor pigmenti speciali care vireaza culorile nedorite (verde, albastru, violet, indigo) din spranceana, dupa care urmeaza acoperirea suprafetei cu pigmenti care imita culoarea naturala a pielii de la CROMADERM (PAR1, PAR2, PAR3)

Presupune stilizarea sprancenei in functie de forma fetei, distanta dintre ochi si culoarea naturala a parului. Se folosesc: penseta, creion, farduri sau fixatoare de sprancene special concepute.

Presupune aceeasi procedura ca la Stilizare Sprancene.

Reprezinta o procedura care debuteaza cu stilizarea sprancenei dupa care se aplica procedura de retus microdermopigmentare spranceana (4) marcandu-se doar conturul sprancenei cu ajutorul aparatului de microdermopigmentare sonora, ac 1 RL si pigment CROMADERM – culoare naturala a sprancenei SC1-SC8.

Presupune ondularea si directionarea genelor fir cu fir folosind ped de silicon special conceput pe marimi S,M,L dupa care curbare, fixare, colorarea si hidratarea acestora cu ajutorul kitului Rehaucil.

Presupune uniformizarea tenului cu FDT (MAC), fixarea acestuia cu pudra MAC sau Make-up Forever – Eye – liner, blush, mascara, gene fir cu fir, iluminator MAC, ruj sau gloss de buze.

Presupune makeup-ul de zi impreuna cu make-up-ul de zi cu fard pleoapa iar in plus se folosesc culori inchise la degradarea fardului pe pleoape, pigmenti de intensificare a culorii plus glitere pentru crearea efectului glamour.

Se foloseste make-up-ul de zi sau make-up-ul de seara la care se adauga produse special menite sa confere rezistenta 24 de ore (prebaze make-up) cat si produse water proof deasemenea create pentru a conferi rezistenta in timp a machiajului de mireasa.

SERVICII COSMETICE