Sprancene

CURS DE STILIZARE SPRANCENE SI GENE

Sprancenele si genele pot modifica fizionomia intr-o proportie de peste 60%.

Cursul de perfectionare in stilizarea si pensarea sprancenelor si a genelor, predat de Maria Pauna Academy, pune la dispozitia cursantului informatii teoretice si tehnice despre stilizarea sprancenelor in functie de forma fetei, pozitia ochilor, distanta dintre ochi, colorimetria fetei si volumetria acesteia. Vei invata tehnici inovative, prin care iti vei diferentia business-ul si le vei oferi clientelor un tratament „must-have”.

Cursul este sustinut de Maria Pauna, specialist acreditat cu peste 18 ani in domeniu, recunoscut la nivel international.

Cursul de perfectionare in stilizarea sprancenelor si genelor dureaza 2 zile si costa 280 euro (TVA inclus).

Contacteaza-ne

Morfologia fetei

Structura osoasa si musculara, morfologia fetei in functie de etnii, factori care au legatura cu ovalul fetei.

Studiul fetei

Masuratori orizontale, masuratori verticale, masuratori liniare, teorii referitoare la clasificarea tipurilor de oval.

Studiul volumetriei – volumetria capului

Masurarea latimii capului, masurarea lungimii capului, masurarea lungimii masului,
masurarea cheii nasului, masurarea bazei nasului, masurarea inaltimii gurii,
masurarea latimii gurii, masurarea inaltimii sprancenei, masurarea lungimii sprancenei.

Studiul sprancenelor

Principalele caracteristici ale sprancenelor:

Studiul masuratorilor sprancenei, tehnici de tundere si rarire a sprancenelor, tehnica de pensare prin rarire (caracteristica a sprancenelor masculine).

Sprancenele in relatie cu ovalul fetei:

Sprancenele caracteristice fetei ovale, sprancenele caracteristice fetei rotunde, sprancenele caracteristice fetei patrata, sprancenele caracteristice fetei alungita, sprancenele caracteristice fetei piramidala, sprancenele caracteristice fetei triunghiulara cu varful in sus, sprancenele caracteristice fetei triunghiulara cu varful in jos, sprancene pe tipologii combinate.

Exemple de desene pentru corectii tehnice la sprancene:

Sprancene cu forma corecta dar inegale, spranceana stanga/dreapta dezordonata si lipsa de fire de par in jumatatea dinspre coada, sprancene cu linie mult prea rotunjita si orizontala, apropiate si putin populate, sprancene drepte, unghiulare in punctul cel mai inalt al sprancenei, spranceana dreapta, usor mai descendenta, spranceana cu fire de par putine si directie orizontala, spranceana stanga/dreapta mai coborata si pleoapa cazuta, spranceana cu forma corecta dar nepopulata si cu unghiul natural abia perceptibil, sprancene inchise la culoare, usor asimetrice, cu o coada prea subtire in comparatie cu baza, sprancene groase, scurte si nepopulate, sprancene masculine, orizontale si dezordonate, sprancene masculine cu linie descendente care dau fetei o expresie trista, spranceana masculina nepopulata, de culoare deschisa.

Studiul ochilor

Principalele caracteristici ale ochilor, ochii in relatie cu ovalul fetei, exemple de desene pentru corectii tehnice la ochi (cu ajutorul Eyeliner-ului sau Creionului Dermatograf).

Stilizarea genelor

Permanentul de gene cu silicon.