Makeup

CURS INTENSIV DE MAKE-UP

Cum poti sa te convingi ca ai facut cea mai buna alegere? Prin comparatie! Ai deja cursul de make-up? Cu siguranta nu esti CALIFICAT! Nimeni nu te va angaja, pe diploma ta scrie “Curs Initiere, Curs Specializare, Curs Perfectionare” sau ca sa amuz si mai mult de tine ai o diploma de 2 saptamani de participare! Cred ca-ti ajunge cat ai fost inselata!

Programa unor astfel de scoli… Reclama lor… “Ce te voi invata, make-up de zi, make-up de seara si auto-machiaj”, adica NIMIC!

De ce sa vii la cursul meu de machiaj?
1. Primesti diploma de calificare
2. Iti preda Maria Pauna cursul de make-up dupa ce a calificat peste 200 elevi in 18 ani!
3. Mariei Pauna i-au trecut prin maini urmatoarele vedete internationale si nationale:
4. Iti voi afisa programa de curs pe care o strabati, programa identica cu cea a renumitei scoli Make-up Forever Paris, realizata dupa programa celebrului inventator al brandului, Danny Sasz (Maria Pauna este singurul make-up artist certificat de Danny Sasz, facand parte din ultima promotie sub indrumarea celebrei make-up artist)
5. Valoarea cursului pe care il vei urma este certificata de diploma de cel mai bun make-up artist inmanata personal de make-up artistul Madonnei, Gina Brook. De ce iti sopun toate astea? Pentru ca formatorii care ti-au predat la celelalte scoli nu sunt mai destepti decat tine in acest moment!
6. Niciun alt make-up artist formator cu Academie nu are certificare a unei companii producatoare de make-up, cum are Maria Pauna dupa o experienta de 8 ani de zile in L’Oreal Romania / L’Oreal Paris!

Cursul intensiv de make-up costa 1980 euro (TVA inclus).

Contacteaza-ne