Bio

MARIA PAUNA

Maria Pauna reprezinta o emblema a excelentei atat in make-up, cat si in arta dermopigmentarii.

De-a lungul timpului, Maria a machiat personalitati de talie mondiala din lumea show-biz-ului, printre care Sting, Johnny Depp, Nelly Furtado, Alanis Morisette, China Forbes (Pink Martini), Fifi Chachnil, Lauder Leonard, Tara Jarmon, Laurance Guedj Alphandary ( l’Atelier Maquillage Paris), Gabriella Cilmi si multi altii.

In Romania, Maria Pauna a inregistrat succes fulminant cu doua mari emisiuni de make-up: “Frumusete pe Muchie de Cutit‘’, si ”Crede in Tine’’.

De asemenea, Maria Pauna face machiaj de teatru si colaboreaza cu mare pasiune cu Doina Levintza, machiaj de televiziune la emisiunile mai sus mentionate, machiaj de cabaret la Paris pentru renumitul designer Fifi Chachnil, machiaj de beauty de scena pentru L’OREAL Paris in colaborare cu Alexandre de Paris, renumitul hair stylist al Coco Chanel, Suki Zuckri, celebrul visagist francez Claude Juliard, Laetitia Guenaou, hairstylist si ambassador L’OREAL Professionel, Maria a semnat si cover-ul Atelier du Sourcil Paris, machiaj de videoclip si scena pentru echipa EUROVISION Romania – Atena 2006, make-up artist pentru primul Stand-Up Comedy realizat de HBO Romania, make-up artist si juriu pentru Elite Model Look timp de 3 ani si make-up artist pentru celebrity designers precum Catalin Botezatu, Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Stephan Pelger, Ingrid Vlasov, Catinca Roman, Mihaela Glavan, Cristian Samfira, I.D.Sarrieri, Irina Marinescu, George Hosbota, Lena Criveanu si renumita casa Jolidon – Haute Couture Lingerie de Paris.

Bio

Sting

Singer

Bio

Johnny Depp

Actor
Bio

Alanis Morissette

Singer
Bio

Nelly Furtado

Singer

In ultimii ani, Maria Pauna si-a asumat rolul de pionier si evanghelist al Artei Dermopigmentarii, reusind prin demersuri de cercetare, educare si legislatie, sa puna Romania pe harta internationala a machiajului semipermanent.

In prezent, Romania are legi in domeniul dermopigmentarii, aliniate la standarde europene si internationale, elaborate de Maria Pauna.

De asemenea, Maria Pauna Academy este in prezent singura entitate educationala din Romania care elibereaza certificate recunoscute la nivel international, detine primul Manual de Tehnologie, Metodologie si Practica in Arta Dermopigmentarii si de asemenea prima carte scrisa in colaborare cu Toni Belfatto, “Secretele Machiajului Hiperrealist”.

Pana in prezent, peste 200 de participanti la programele de formare si reconversie profesionala ale Mariei Pauna, activeaza cu succes in industria frumusetii din Romania si nu numai.

Atat standardele extrem de ridicate pe care le-a atins in cariera, cat si abilitatea de a preda mai departe cunoasterea, Maria Pauna le-a dobandit printre altele avandu-i la randul sau ca profesori, pe unii dintre cei mai reputati mentori din industrie. Printre acestia se numara Gina Brooke, make-up artistul Madonnei, si deasemeni esteticianul personal al vedetei, Michelle Peck. Gina Brooke este de altfel cea care alaturi de Toni Belfatto, exponent global al artei dermopigmentarii si Presedintele Asociatiei Italiene a Dermopigmentistilor, a inaugurat in anul 2009 la Bucuresti, Maria Pauna Academy, epicentrul educatiei in frumusete din Romania.

Bio

Gina Brooke

Make-up Artist
Bio

Tony Belfatto

Chairman A.I.DER